Haussa Suomen onnellisin matkamuisto

Rakas kotimaamme Suomi täyttää tänä vuonna komeat 100 vuotta. Vuosien aikana kaupunkien kaduilla, metsien poluilla, järvien rannoilla ja tunturien huipuilla on taitettu monta upeaa reissua.

Etsimme juhlavuoden kunniaksi Suomen onnellisinta matkamuistoa! Oliko se Ruisrock vuonna -99? Kosinta Lapin vaelluksella? Vai hetki, kun lapsesi oppi uimaan Kalajoen rannalla?

Muisto kuin muisto, kunhan se on rakas ja reissun päältä kotimaasta, sinulle tärkeältä matkalta.

Kerro oma onnellinen matkamuistosi kommentoimalla tätä blogijuttua, kommentoimalla matkamuistopostausta Perille Facebook-sivulla tai Instagramissa hashtagilla #reissuonnea ja tägäämällä @Perille_fi.

Keräämme Suomen onnellisimpia matkamuistoja koko juhlavuoden ajan ja kokoamme ne vuoden päätteeksi yhteen. Kaikkien 28.2.2017 mennessä matkamuistonsa jakaneiden kesken arvotaan 5 matkalippupakettia Suomen elämänmakuisimman bussiyhtiön, Savonlinjan kyytiin. Reissaa lähelle tai kauas, kohti uusia onnellisia muistoja! Lue arvonnan säännöt.

Millainen on sinun onnellinen matkamuistosi?

Yhteistyössä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Oltiin menossa Kesälahdelle kaverin järjestämiin bileisiin, kesällä. Olin toisen ystäväni kanssa matkalla. Sellainen hämärä muisto on siitä, kuinka kauan matka kesti, ja kuinka kiireetön se matkustustilanne oli. Oltiin sen verran nuoria, että ei ollut töitä tehtävänä, eikä muutakaan. Sellainen leppoisa, odotteleva fiilis. Tyhjää, mutta täydellistä aikaa.

  • Ajeltiin Länsi-Suomea etelästä pohjoiseen kesällä 2010 – reitti taisi olla HKI -> Kauhava -> Kalajoki -> Oulu, jossa humpattiin QStock-festarit.
    Paluumatkalla ajeltiin Jyväskylän, ja Savonlinnan oopperoiden kautta. Kelit oli upiat, ja mieleen jäi komia pohojanmaa!