Osta Suomen kaupunkien paikallisliikenteen kertaliput nopeasti

HSL-liput ilman rekisteröintiä
Kuva ©  Unsplash

Perille.fi on Suomen kattavin matkalippupalvelu, joka tarjoaa nyt myös HSL-, Nysse-, Föli-, Jyväskylän, Kuopion, Lahden sekä Hämeenlinnan seudun (Waltti) matkaliput helposti ja nopeasti suoraan matkapuhelimeesi ilman sovelluslatauksia. Paikallisliikenteen lippujen ostaminen Perille-palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse rekisteröityä tai ladata sovellusta vaan voit ostaa näppärästi kertaliput osoitteesta local.perille.fi.

Näin helposti palvelu toimii

Paikallisliikenteen kertalipun ostaminen Perille-palvelun kautta on helppoa ilman rekisteröitymistä tai sovelluksen lataamista. Palvelu sopii mainiosti esimerkiksi satunnaisia työmatkoja pääkaupunkiseudulle tekevälle tai vapaa-ajan matkailijalle, joka käy harvakseltaan pääkaupunkiseudulla.

local.perille.fi toimii mobiililaitteilla.

Siirryttyäsi mobiililaitteella osoitteeseen local.perille.fi, valitse haluttu kaupunki, matkavyöhyke (esim. HSL-vyöhyke) ja klikkaa Osta. Lipun toimitusta varten syötä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, ja maksa ostoksesi turvallisen yhteyden välityksellä. Saat mobiililipun heti suoraan puhelimeesi. Vaihtoehtoisesti voit aktivoida matkalipun myös myöhemmin – lipun voi siis ostaa myös etukäteen valmiiksi puhelimeen!

HSL-lippu ilman sovellusta
Kuva ©  Unsplash

Missä lippu käy?

HSL
HSL-matkalippu toimii niin bussissa, metrossa, paikallisjunassa kuin raitiovaunulippunakin. HSL-lipulla voi matkustaa myös Suomenlinnan lautalla. Lippujen vyöhykkeet ovat AB, ABC, ABCD, BC, BCD, CD ja D. Helsingin keskustan alueella liikkuessasi tarvitset AB-vyöhykelipun. Voit lukea tarkemmin vyöhykkeistä ja alueista HSL:n verkkosivuilta. HSL-kertalippujen hinnat riippuvat valituista vyöhykkeistä. HSL-lippu on voimassa vyöhykkeestä riippuen 80-110 minuutin ajan. Myös 1-13 päivän HSL-päiväliput eri vyöhykkeille ovat ostettavissa.

Nysse (Tampereen seutu)
Voit käyttää kaikkia Nyssen lippuja bussi- ja ratikkamatkojen maksamiseen. Monet liput kelpaavat myös alueen junissa. Palvelualue on jaettu kuuteen maksuvyöhykkeeseen. Alueen sydän on Tampereella vyöhykkeillä A ja B, joita muut vyöhykkeet C, D, E ja F ympäröivät. Matkalippu on voimassa 90minuuttia.

Föli (Turun seutu)
Yksittäisiin matkoihin, voimassa 2 tuntia busseissa ja vesibusseissa.  Alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi maksavan matkustajan tai lasta lastenvaunuissa kuljettavan mukana.

Linkki – Jyväskylän seudun liikenne (Waltti)

Mobiililipulla voit matkustaa kaikilla paikallisliikenteen linjoilla 1-13 ja 14-42. Voimassaoloaika on 1–2 vyöhykkeen mobiililipuilla 60 minuuttia, 3 vyöhykkeen lipuilla 120 minuuttia. Voimassaoloaikana lipulla voi matkustaa rajattomasti lipun kelpoisuusvyöhykkeillä. Vyöhykkeet tarkemmin täältä.

Lahden Seudun Liikenne (LSL)

Mobiililipun voimassaoloaika alkaa heti lipun ostohetkestä. Osta lippu ennen bussin saapumista pysäkille. Lue tarkemmin täältä.

Hämeenlinnan seudun liikenne (Waltti)
Bussista toiseen vaihtaminen on maksutonta lippuun kirjattuna vaihtoaikana. Bussiin tulee nousta ennen lipun voimassaoloajan päättymistä. Vyöhykkeistä tarkemmin täältä.

Kuopion seudun joukkoliikenne (Vilkku)
Mobiililippujen voimassaoloaika alkaa heti lipun ostohetkestä. Lippu kannattaa siis ostaa vasta hieman ennen bussin saapumista. Mobiililiput luetaan viemällä lipun QR -koodi lukijalaitteen alla olevan tason päälle täältä.

Liput HSL
Kuva ©  Pexels

Suunnittele matkasi Perille.fi -palvelun avulla

Perille.fi -palvelu auttaa sinua löytämään sopivimman matkan niin HSL-alueella kuin muuallakin sekä ostamaan kaukoliikenteen ja HSL:n liput samasta palvelusta. Perille-palvelusta löydät reitit ovelta ovelle, pystyt helposti vertailemaan bussien ja junien hintoja sekä aikatauluja, suunnittelet tarvittaessa junan ja bussin sekä HSL:n paikallisliikenteen sisältävän matkakokonaisuuden sekä ostat kätevästi junaliput, bussiliput sekä HSL-liput. Turvallista matkaa!

Aloita matkasi suunnittelu

Leave a Comment

Your email address will not be published.