Kesän 2024 festarit

Kesän 2024 festarit ja kesätapahtumat kätevästi yhteenkoottuna! Kun matkustat kesän tapahtumiin, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla. Tämä artikkeli on päivitetty 22.2.2024 ja tarkistimme festareiden tilanteen tällöin. Kannattaa varmistaa festareiden toteutuminen järjestäjien nettisivuilta, josta löytyy ajankohtaisin tieto. Yleinen käytäntö festareilla on, että festareiden peruuntuessa lipusta voi saada rahat takaisin tai lipun voi käyttää seuraavana vuonna.

Read More

Lakon vaikutukset joukkoliikenteeseen eri liikennöijillä

Tarkista tämänhetkisten lakkojen vaikutus matkaasi liikennöijien lakkotiedotteista: VR: https://www.vr.fi/ajankohtaista/2024/02/12/turvallisuussyista-ja-traficom-in-suosituksesta-vr-peruu-kaukojunat-13-2 Onnibus: https://www.onnibus.com/liikennetiedotteet Matkahuolto: https://www.matkahuolto.fi/news/14-15-2-2024-jarjestettava-lakko-ei-vaikuta-pakettien-kulkuun-linja HSL: https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/uutinen/2024/02/junalakko-pysayttaa-lahijunat-maanantaina-12.2 Nysse: https://www.nysse.fi/ajankohtaista/uutiset/tyotaistelujen-vaikutukset-nysse-liikenteeseen-14.-15.2..html Päivitetty: 13.2.2014.

Read More

Retki- ja matkaluisteluratoja eri puolilla Suomea

Retkiluistelu on kiehtova tapa yhdistää liikkuminen luonnon jäällä ja nauttiminen maisemista, jos haluat luistella tavallista pidempiä reittejä. Suomessa on paljon paikkoja, mihin ajoittain olosuhteiden salliessa jäädytetään valmiita luisteluratoja. Tilanne kannattaa aina tarkistaa verkosta ennen radalle lähtemistä. Hae matka Perille.fi -palvelun avulla ja matkusta sujuvasti!

Read More

Matkatarjouksia joulun viettoon eri puolilta Suomea

Oletko jo päättänyt missä vietät joulun? Kokosimme listan jouluisia matkatarjouksia eri puolilta Suomea. Kun matkustat Suomessa, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla. Listalta löytyy erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja joulunviettoon: voit rentoutua kylpylässä, virkistyä avannossa, kokeilla erilaiia talviaktivitetteja, tai vain nauttia luonnosta ja kaupunkilomasta.

Read More

Suosittuja tehtaanmyymälöitä eri puolilla Suomea

Kokosimme listan tehtaanmyymälöistä eri puolilta Suomea. Listalta löytyy vanhoja suosikkeja ja uudempia yrityksiä. Kun matkustat Suomessa, hae paras matka Perille.fi-palvelun avulla. Yhdistä kaupunkiloma ja vierailu tehtaanmyymälöihin. Tuotteita on aina runsaasti ja ne saa usein alennetuilla hinnoilla. Myymälöiden valikoimista löydät esim. kotimaisia design-esineitä, tai herkkuja makusi mukaan.

Read More

Historiallisia matkakohteita Suomessa – pääset näihin julkisillakin

Kokosimme listan suomalaisista histoariallisista ja merkittävistä paikoista, joissa on mukava vierailla eri vuodenaikoina. Vierailuun kannattaa varata usein koko päivä, koska jotkut kohteet sisältävät aktiviteetteja tai museoita. Samalla reissulla voi tutustua kaupunkiin. Pääset kätevästi suunnittelemaan aikataulut, reitit ja ostamaan liput Perille.fi-palvelun avulla.

Read More

Suosituimmat kauppakeskukset eri puolella Suomea

Kokosimme listan suomalaisista kauppakeskuksista, joissa tavallinen kaupassakäynti muuttuu elämykseksi. Näkemisen arvoiset koko perheen kauppakeskukset tarjoavat lukuisia ostosmahdollisuuksia, herkuttelua, viihdepalveluita ja jopa majoitusta. Shoppailuun voi yhdistää vaikka kaupunkiloman. Voit kätevästi suunnittella aikataulut, reitit ja ostaa liput Perille.fi-palvelun avulla.

Read More