Reissuonnea-arvonnan säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ
Arvonnan järjestää Perille Mobility Services (jäljempänä “järjestäjä”). Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin rahoittama tai ylläpitämä millään tavoin.

2. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kertomalla oman kotimaan matkaan liittyvän onnellisen matkamuistonsa seuraavasti:

  1. Kommentoimalla reissuonnea-juttua Perille-blogissa
  2. Jakamalla muiston Instagramissa kuvan tai videon kera hashtagilla #reissuonnea ja tägäämällä @Perille_fi
  3. Kommentoimalla reissuonnea-postausta Perille Facebook-sivulla kommentilla, kuvalla tai videolla

Suomen onnellisimmat matkamuistot kootaan juhlavuoden 2017 päätteeksi yhteen.

3. ARVONTA-AIKA
Arvontaan voi osallistua 28.2.2017 saakka. Voittajat arvotaan viikolla 10.

4. PALKINTO JA ARVONTA
Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 5 matkalippusettiä, joista kukin oikeuttaa neljään yhdensuuntaisen matkan lunastamiseen maksutta minne tahansa Savonlinjan verkkokaupassa. Matkat tulee lunastaa koodilla Savonlinjan verkkokaupassa viimeistään 30.6.2017, jolloin matkan voi vielä varata 2 kuukauden päähän.

5. PALKINNON LUNASTUS JA RAJOITTEET
Kilpailuajan päättymisen jälkeen kisaan osallistuneista arvotaan viisi voittajaa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan (7 päivää) kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle. Sama henkilö voi voittaa vain yhden matkapalkinnon. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. JÄRJESTÄJÄN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VAHINGONKORVAUSVASTUU
Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA JULKAISUOIKEUS
Kilpailuun osallistuneiden henkilöiden tietoja ei tallenneta mihinkään ja niitä ei käytetä muuhun kuin palkinnon arvonnan suorittamiseen. Arvontaan osallistujien tarinoita ja kuvia voidaan julkaista Perille-palvelun blogissa ja sosiaalisen median kanavissa.

8. VEROT
Arvonnan järjestäjä vastaa kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

9. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN
Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.