Perille - Löydä sopivin matka nopeasti

Hae aikataulut. Vertaile hintoja. Osta juna-, lento- tai bussiliput.

-><-
>
->
time
O
1 aikuinen>
FiltersTarkemmat hakuehdot

Palveluntarjoajat

Junat, lennot, bussit ‚Äď aikataulut ja liput helposti

Koko Suomen lähi- ja kaukoliikenne yhdestä palvelusta

Haussa bussiaikataulut? Pohditko, sopiiko bussi vai juna aikatauluusi paremmin? Oletko kyllästynyt lähtöjen etsimiseen ja hintavertailuun VR, Onnibus ja Matkahuolto -sivustojen välillä? Autamme sinua löytämään sopivimman matkan nopeasti!

Timetable

Aikataulut

Koko Suomen l√§hi- ja kaukoliikenne ‚Äď aikataulut ja reitit samasta palvelusta

Compare

Hintavertailu

Edulliset lennot ja halvat bussit löytyvät nyt nopeammin kuin koskaan

Tickets

Liput

Valitse paras vaihtoehto ja osta bussi-, lento- tai VR-liput helposti

Sponsorit

klimate kic

Suomen kattavin matkalippupalvelu

Perille.fi on Suomen kattavin matkalippupalvelu, josta voit hakea matkavaihtoehtoja, tehd√§ helposti hintavertailuja sek√§ ostaa juna-, lento- tai bussiliput. Nyt l√∂yd√§t VR-aikataulut, Matkahuollon liput ja Savonlinjan bussimatkat kaikki samasta palvelusta. Samasta paikasta l√∂ytyv√§t k√§tev√§sti my√∂s monet muut liikenn√∂itsij√§t, kuten Pohjolan liikenne, Finnair ja Lux express. En√§√§ ei tarvitse vaihdella useiden sivustojen v√§lill√§, vaan matkailu on vihdoin helppoa ja mukavaa ‚Äď niin kuin sen kuuluukin olla.

Reitit ovelta ovelle

Palvelumme auttaa sinua suunnittelemaan matkasi ovelta ovelle. Kun laitat matkahakuun tarkat osoitteet, kaukoyhteyksien lis√§ksi Perille.fi n√§ytt√§√§ sinulle taksit, paikallisen liikenteen vuorot sek√§ muut matkavaihtoehdot, kuten auto- tai py√∂r√§reitit. Perille.fi n√§ytt√§√§ my√∂s yhdistelm√§matkoja ja l√§hisiirtymi√§ ‚Äď se nopeuttaa ja helpottaa merkitt√§v√§sti matkan kuin matkan suunnittelua.

Sopivan matkan haku ja lipun ostaminen on helppoa

Panostamme kovasti palvelun käytön helppouteen. Sinun ei tarvitse ladata mobiiliappia tai rekisteröityä lippujen ostoa varten. Lippujen ostamisen yhteydessä kerrot sähköpostiosoitteesi, johon ostettu lippu lähetetään.

Käyttämällä tarkempia hakuehtoja pystyt suodattamaan vaihtoehtoja. Esimerkiksi halvat bussiliput löydät helpommin asettamalla hintakaton. Jos sinulla on tietty aikataulu mielessä, hakua helpottaa lähtö- tai saapumisajan asettaminen.

Laivat Tallinnaan ja bussit Pietariin

Perille.fi-palvelusta löytyvät myös laivat Tallinnaan sekä bussit Pietariin. Jatkossa palvelustamme on myös mahdollista ostaa lippuja paikallisliikenteeseen. Kehitämme aktiivisesti palvelua ja lisäämme jatkuvasti uusia liikennöitsijöitä, joten pysy matkassamme ja hyödy helppoudesta jatkossakin!

Kestävän matkailun edistäjä

Kestävä matkailu on paitsi trendikästä myös äärimmäisen tärkeää pitkällä tähtäimellä. Perille.fi-palvelu edistää ekologisia valintoja matkailussa helpottamalla julkisen liikenteen käyttöä merkittävästi esimerkiksi löytämällä parhaat reitit. Tämä on erityisen tärkeää niille matkustajille, jotka suuntaavat uusiin kohteisiin ja suosivat maata pitkin matkustamista. Matkahaku näyttää päästöjen määrän jokaisen matkavaihtoehdon kohdalla, mikä helpottaa ekologisemman valinnan tekemistä.

Suomalainen yritys

Perille.fi-palvelun tarjoaa Perille Mobility Services Oy, joka on vuonna 2015 perustettu suomalainen yritys. Eräs perustajistamme kyllästyi työlääseen aikataulujen ja hintojen vertailuun monien eri sivustojen välillä. Työnsä puolesta paljon matkustavana ihmisenä hän päätti, että oli oltava helpompi keino.

Näin syntyi yrityksemme ja Perille.fi-palvelu, joka säästää nykyään kymmenien tuhansien ihmisten aikaa yhdistämällä sopivimman matkan nopean löytämisen ja lippujen helpon ostamisen yhdeksi käteväksi palveluksi.

Lue koko tarina blogistamme

Palautteesi on meille tärkeä

Teemme jatkuvasti töitä palvelun parantamiseksi. Jos jokin asia askarruttaa tai sinulla on hyviä ideoita palvelun kehittämiseen, otamme mielellämme palautteesi vastaan. Sivun alaosasta löytyy sähköpostiosoite, jonka kautta voit laittaa meille viestiä. Hyvää matkaa!

Uutta Perille-blogissa

Sosiaalinen media