Perille - Löydä sopivin matka nopeasti

Hae aikataulut. Vertaile hintoja. Osta juna-, lento- tai bussiliput.

-><-
>
->
time
O
1 aikuinen>
FiltersTarkemmat hakuehdot

Junat, lennot, bussit ‚Äď aikataulut ja liput helposti

providerproviderproviderproviderproviderproviderproviderproviderproviderproviderproviderprovider

Koko Suomen l√§hi- ja kaukoliikenne ‚Äď bussit ja junat samasta palvelusta.

Haussa bussiaikataulut? Pohditko, sopiiko bussi vai juna aikatauluusi paremmin? Oletko kyllästynyt lähtöjen etsimiseen ja hintavertailuun VR, Onnibus ja Matkahuolto -sivustojen välillä? Autamme sinua löytämään sopivimman matkan nopeasti!

TimetablesJuna- ja bussiaikataulut

Koko Suomen l√§hi- ja kaukoliikenne ‚Äď bussit ja junat samasta palvelusta.

CompareMatkahaku ja hintavertailu

Edulliset lennot ja halvat bussit löytyvät nyt nopeammin kuin koskaan

TicketsBussiliput ja junaliput

Valitse paras vaihtoehto ja osta bussi-, lento- tai VR-liput helposti

Sponsorit

klimate kic

Suomen kattavin matkalippupalvelu

Perille.fi on Suomen kattavin matkalippupalvelu, josta voit hakea matkavaihtoehtoja, tehd√§ helposti hintavertailuja sek√§ ostaa juna-, lento- tai bussiliput. Nyt l√∂yd√§t VR-aikataulut, Matkahuollon liput ja Savonlinjan bussimatkat kaikki samasta palvelusta. Samasta paikasta l√∂ytyv√§t k√§tev√§sti my√∂s monet muut liikenn√∂itsij√§t, kuten Pohjolan liikenne, Finnair ja Lux express. En√§√§ ei tarvitse vaihdella useiden sivustojen v√§lill√§, vaan matkailu on vihdoin helppoa ja mukavaa ‚Äď niin kuin sen kuuluukin olla.

Bussit ja junat

Etsitkö bussi- vai junamatkaa? Perille.fi-palvelusta löydät molemmat! Syötä matkahakuun lähtöpaikka, määränpää ja matkustuspäivä ja hae sekä bussit että junat näppärästi samalla kerralla. Näin voit päättää vasta vaihtoehdot nähtyäsi, sopiiko juna vai bussi paremmin matkallesi. Joskus pidemmistä matkoista osa täytyy kulkea junalla ja osa bussilla. Matkahaku näyttää näissä tapauksissa myös bussi- ja junamatkoja yhdistävät matkaketjut, jotta saat yhdellä kerralla suunniteltua koko reitin ja ostettua matkaliput molempiin kulkuvälineisiin.

Hae sopivat bussit ja junat perille.fi-palvelusta.

Matkahaku ja hintavertailu

Kun syötät lähtöpaikan ja -päivän, matkahaku näyttää haluamallesi reitille useiden liikennöitsijöiden tarjoamat bussi- ja junamatkat. Tarkemmista hakuehdoista voit halutessasi määrittää hintakaton. Lisäksi voit järjestää matkat hinnan mukaan, jolloin matkahaku näyttää matkat halvimmasta kalleimpaan. Hintavertailu on kauttamme mahdollisimman helppoa ja nopeaa, kun kaikkien liikennöitsijöiden matkojen hinnat ovat saatavilla parilla klikkauksella!

Vertaile hinnat ja hae matkat kätevästi matkahausta.

Juna- ja bussiaikataulut

Perille.fi-palvelusta l√∂yd√§t kootusti useiden liikenn√∂itsij√∂iden juna- ja bussiaikataulut. Matkahaku tekee matkojen l√∂yt√§misest√§ huomattavasti nopeampaa ‚Äď aseta vain haluamasi l√§ht√∂aika, ja eteesi avautuvat kaikki vaihtoehdot. En√§√§ ei tarvitse tehd√§ kompromisseja sopivaan aikaan l√§htev√§n matkan puuttuessa, kun Perille.fi-palvelusta l√∂ytyv√§t samalla haulla mm. Onnibus, VR, Matkahuolto, Pohjolan liikenne ja monet muut!

Hae eri liikennöitsijöiden juna- ja bussiaikataulut helposti täältä.

Bussiliput ja junaliput

Perille.fi-palvelusta l√∂yd√§t useiden liikenn√∂itsij√∂iden tarjoamat juna- ja bussimatkat sek√§ ostat samalla n√§pp√§r√§sti bussiliput ja junaliput. Samassa palvelussa teet kaiken yhdell√§ kertaa ‚Äď selaat aikatauluja, vertailet matkoja ja ostat lopuksi bussi- tai junaliput valitsemallesi matkalle.

Löydä sopiva matka matkahausta ja osta samalla kätevästi bussiliput ja junaliput.

Reitit ovelta ovelle

Palvelumme auttaa sinua suunnittelemaan matkasi ovelta ovelle. Kun laitat matkahakuun tarkat osoitteet, kaukoyhteyksien lis√§ksi Perille.fi n√§ytt√§√§ sinulle taksit, paikallisen liikenteen vuorot sek√§ muut matkavaihtoehdot, kuten auto- tai py√∂r√§reitit. Perille.fi n√§ytt√§√§ my√∂s yhdistelm√§matkoja ja l√§hisiirtymi√§ ‚Äď se nopeuttaa ja helpottaa merkitt√§v√§sti matkan kuin matkan suunnittelua.

Sopivan matkan haku ja lipun ostaminen on helppoa

Panostamme kovasti palvelun käytön helppouteen. Sinun ei tarvitse ladata mobiiliappia tai rekisteröityä lippujen ostoa varten. Lippujen ostamisen yhteydessä kerrot sähköpostiosoitteesi, johon ostettu lippu lähetetään.

Käyttämällä tarkempia hakuehtoja pystyt suodattamaan vaihtoehtoja. Esimerkiksi halvat bussiliput löydät helpommin asettamalla hintakaton. Jos sinulla on tietty aikataulu mielessä, hakua helpottaa lähtö- tai saapumisajan asettaminen.

Laivat Tallinnaan ja bussit Pietariin

Perille.fi-palvelusta löytyvät myös laivat Tallinnaan sekä bussit Pietariin. Jatkossa palvelustamme on myös mahdollista ostaa lippuja paikallisliikenteeseen. Kehitämme aktiivisesti palvelua ja lisäämme jatkuvasti uusia liikennöitsijöitä, joten pysy matkassamme ja hyödy helppoudesta jatkossakin!

Kestävän matkailun edistäjä

Kestävä matkailu on paitsi trendikästä myös äärimmäisen tärkeää pitkällä tähtäimellä. Perille.fi-palvelu edistää ekologisia valintoja matkailussa helpottamalla julkisen liikenteen käyttöä merkittävästi esimerkiksi löytämällä parhaat reitit. Tämä on erityisen tärkeää niille matkustajille, jotka suuntaavat uusiin kohteisiin ja suosivat maata pitkin matkustamista. Matkahaku näyttää päästöjen määrän jokaisen matkavaihtoehdon kohdalla, mikä helpottaa ekologisemman valinnan tekemistä.

Perille-widget on ilmainen hakuikkuna matkailusivustoille

Saimme paljon kiitosta matkailutoimijoilta siitä, että kehitimme hakuikkunan, jonka voi asentaa mille tahansa sivustolle.

Se auttaa matkailijoita löytämään helposti ja nopeasti reitit julkisilla matkakohteeseen tai tapahtumapaikalle. Paitsi, että se auttaa löytämään sopivimman bussin tai junan, Perille-palvelu osaa tuoda esille myös matkaketjuja, eli yhdistelmämatkoja, esim. juna + bussi. Matkahaun yhteydessä pääsee myös helposti ostamaan liput bussiin tai junaan.

Helppo ja hyödyllinen Perille-widget löytyy jo monilta suomalaisilta matkailusivustoilta, kuten Visitfinland.com, Retkipaikka.fi, Visitsaimaa.fi, Visitsavonlinna.fi, Visitporvoo.fi, Fiskarsvillage.fi, Visitjyvaskyla.fi, Visitkotkahamina.fi, Visitkouvola.fi, Visitkeuruu.fi, Vedenjakajareitisto.fi, Rautalampi.fi, Tuukkalantila.com, Kaidankiho.com, Anttolanhovi.fi, Ranuazoo.com, Tuuri.fi, Meripaivat.com.

Perille-hakuikkuna on mobiiliystävällinen, se on helppo asentaa eikä koodaustaitoja tarvita. Siitä on olemassa eri kieliversiot ja sen asetuksia voi säätää. Tästä pääset testaamaan widgettiä ja kopioimaan sen koodin sivustollesi upottamista varten. Tärkeät ohjeet widgetin asentamisesta löytyvät tästä blogiartikkelistamme.

Liity mukaan tyytyväisten ammattilaisten ja asiakkaiden joukkoon jo tänään ottamalla käyttöön ilmainen widget ja auta asiakkaitasi löytämään bussi- ja junamatkat kohteeseesi helposti ja nopeasti!

Suomalainen yritys

Perille.fi-palvelun tarjoaa Perille Mobility Services Oy, joka on vuonna 2015 perustettu suomalainen yritys. Eräs perustajistamme kyllästyi työlääseen aikataulujen ja hintojen vertailuun monien eri sivustojen välillä. Työnsä puolesta paljon matkustavana ihmisenä hän päätti, että oli oltava helpompi keino.

Näin syntyi yrityksemme ja Perille.fi-palvelu, joka säästää nykyään kymmenien tuhansien ihmisten aikaa yhdistämällä sopivimman matkan nopean löytämisen ja lippujen helpon ostamisen yhdeksi käteväksi palveluksi.

Lue koko tarina blogistamme.

Palautteesi on meille tärkeä

Teemme jatkuvasti töitä palvelun parantamiseksi. Jos jokin asia askarruttaa tai sinulla on hyviä ideoita palvelun kehittämiseen, otamme mielellämme palautteesi vastaan. Sivun alaosasta löytyy sähköpostiosoite, jonka kautta voit laittaa meille viestiä. Hyvää matkaa!

Uutta Perille-blogissa

Sosiaalinen media